Moda i ljepota MARIO MLINARIĆ

Ormar je mjesto za kacige, kugle i kung-fu japanke

  • Autor: G. A.
  • 29.6.2009 9:27:11
  • 26.6.2009 10:56:21

Mario Mlinarić, pobjednik Farme i obarač Guinessovog rekorda, otkrio je Iza ogledala koji su mu omiljeni modni rekviziti. Muško k'o muško, na prvom mjestu je kaciga, a onda slijede…

Ljetno-zimska inačica bijele mekane kacige s rupama, kaže Mario, štiti ga od noćnih napada i služi mu protiv glavobolje. Kad je stavi, pomaže mu i ako ga bole sinusi i vilica od treninga, i to je prvi rekvizit koji je Iza ogledala odlučio pokazati.

Sat je Marijev najnoviji rekvizit, prvi dar koji je dobio nakon izlaska iz Farme, od kolege Renčija. Na farmi nisu imali sat, pa kad ga netko pita koliko je sati, zaboravi da ga ima na ruci i da mora samo baciti pogled da bi odgovorio.

Žuta kugla iz 18. stoljeća, teška 16 kilograma, omiljeni mu je rekvizit u ormaru, (i nigdje drugdje nego u ormaru). To je predmet bez kojega ne bi mogao živjeti.

Na četvrtom mjestu su kung-fu japanke. Japanke obožava jer su praktične, fine, prozračne, jedino što stalno mora imati na umu da su mu u njima uredno podrezani nokti.

I za kraj, sportska torbica za oko struka s opremom: mjericom za proteine i ključem stana s glomaznim lanac-privjeskom.

Od novca osvojenog u Farmi, Mario JOŠ ništa nije potrošio.

Kako izgledaju Marijevi neobični modni rekviziti iz ormara, pogledajte u video prilogu.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više