PRAVA PRILIKA

Odlični dizajnerski komadi sniženi i do 60 posto

17.05.2013 u 09:27

  • +21

Sajam mode Perwoll Fashion.hr dizajnerska odjeća

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Bionic
Reading

Ako se u iduća tri dana prošećete Trgom kralja Tomislava u Zagrebu, čeka vas prava modna poslastica s domaćim, srpskim, slovenskim i dizajnerima iz BiH, koji nude odjeću iz svojih starih i novih kolekcija uz sajamski popust

Iako je većina komada snižena do 20 posto, neki dizajneri modele iz starih, ali i novih kolekcija nude za 50 pa čak i 60 posto popusta.

Na štandu našeg poznatog dizajnera ženskih haljina Ivice Skoke možete proći zbilja povoljno. Naime, u ponudi su komadi odjeće s piste, a tko si ne može priuštiti haljinu od par tisuća kuna, sada će dobro proći. Haljina iz posljednje kolekcije koja je stajala 2.500 kuna sada se prodaje za 1.250. Hlače koje su bile 800 sada su 400 kuna.

Ugodno ćete se iznenaditi i na štandu dizajnerice Ivane Popović koja haljinu od svile, idealnu za proljetne dane, umjesto za 2.200 kuna, prodaje za 1.200 kuna. Ivana je sajmu dala i humanitaran karakter pa u ponudi ima majice od 50 kuna nadalje, a sav prihod namijenjen je za kupnju linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju, aparata uz pomoću kojeg se smanjuje intenzitet zračenja kod liječenje raka dojke.


Poznata dizajnerica Martina Felja pak izložila je kolekciju majica namijenjenu široj klijenteli pa zanimljive majice s printom nudi po 50 posto nižoj cijeni. Umjesto 300 stoje 150 kuna, a napravljene su od viskoznog jerseja, a na njima su proljetni printevi koje je sama dizajnirala.

Karaka design nudi popust čak i 60 posto. Naime, zanimljiv pamučni sakoić na preklop i vezivanje sa 1.200 pao je na 480 kuna. Haljina trendi jarkih boja sa 1.400 na 700 kuna. U ponudi Kate Almaighty naći ćete odlične, udobne i u mnogim prilikama nosive komade, koji su također sniženi i možete se odjenuti po vrlo povoljnim cijenama. U mrežastoj rupičastoj tunici haljini izgledat ćete posebno, a umjesto 450, izdvojit ćete 390 kuna. Crvena haljinica umjesto 390 kuna, sada stoji 300.

Šarena balon-suknja na preklop u kojoj se spajaju različiti materijali s potpisom Ane Kujundžić stoji 900 kuna, a bila je 1.500. Za žutu suknjicu pak umjesto 1.300, izbrojat ćete 700 kuna.

Što smo još za vas pronašli na sajmu mode, pogledajte u fotogaleriji i svakako imajte na umu da je nedjelja posljednji dan sajma Happy Hourkada cijene padaju za 30 posto, a neki dizajneri dali su naslutiti da će cijene sniziti još i više.