'BILA SAM KAO KOMAD MESA'

Šokantna ispovijed nekadašnje manekenke

16.05.2013 u 22:22

Bionic
Reading

Bivša anđelica Victoria's Secreta Kylie Bisutti prošle godine odlučila je prestati se baviti manekenstvom te se okrenula vjeri i mirnom bračnom životu. Sada u svojoj knjizi otkriva svoju ispovijed o životu manekenke te otkriva kako se osjećala 'kao komad mesa'

Bivša zvijezda Victoria's Secreta Kylie Bisutti u veljači prošle godine napustila je karijeru modela jer se takav način kosio, kako kaže, s njezin kršćanskim svjetonazorom, a u intervjuu je izjavila kako se, radeći taj posao, osjećala kao 'radnica u seksualnoj industriji'.

23-godišnja 177 centimetara visoka brineta kao anđelica živjela je i radila u New Yorku, a nakon napuštanja karijere manekenke preselila se u miran dio Montane gdje danas živi sa svojim suprugom Mikeom. U intervjuu za Today Kylie je izjavila: 'Bilo mi je loše od tog posla. Moja jedina funkcija bila je da prodam seks, osjećala sam se eksploatirano.'
Kylie je istaknula kako joj je najteži dio bio neprestani stres kojem je bila izložena zbog kilograma. Iako je izuzetno vitka i teži samo 52 kilograma, stalno su joj prigovarali da je predebela.

'Zahvalna sam Bogu jer sam na vrijeme shvatila da to nije za mene. Drago mi je da nisam potratila još 10 godina u tom okruženju', rekla je bivša anđelica koja je svoja iskustva o životu manekenke odlučila ispričati i u svojoj knjizi naziva 'Ja nisam anđeo: Od modela Victoria's Secreta do modela uzornog života'. U knjizi Kylie opisuje svoju unutarnju borbu dok su je, kako kaže, 'tretirali kao komad mesa koji služi samo za zaradu'.

No, Kylie stiče kako joj cilj nije govoriti protiv kompanije za koju je radila već 'raskrinkati modnu industriju te pomoći drugim djevojkama koje nemaju samopouzdanja i snage da izađu iz toga svijeta u kojemu bi mogle oboljeti od raznih poremećaja u prehrani ili podleći drugim iskušenjima.

Nekadašnja 'anđelica' kaže kako je njezin modni agent na nju vršio neprestani pritisak te zahtijevao da bude 'nevjerojatno mršava' te je zbog toga isprobavala razne nezdrave dijete kako bi smršavjela. U početku je, kako kaže, mislila da će se situacija promijeniti, no s vremenom joj je taj svijet opsjednut ljepotom postao jednostavno previše.
Kylie sada volontira u lokalnoj crkvi i živi životom uzorne kršćanke, također radi na vlastitoj modnoj liniji koja će, kako kaže, biti skromna i jednostavna, ali namijenjena ženama svih veličina i oblika.