76 JOJ JE GODINA TEK

Joan Collins razočarana današnjom modom

23.06.2009 u 09:17

Bionic
Reading

Joan Collins javno se požalila da se u svojim kasnim sedamdesetima bori s pronalaskom stajliš odjeće: po dućanima s odjećom sve je za mlade cure ili stare bakice

Zvijezda nekada megapopularne serije 'Dinastija', ima velikih problema s modernim odijevanjem. Po buticima, a ni većim modnim kućama jednostavno nema odjeće koja bi bila primjerena upravo ženama njezinih godina i osjeća se iznevjereno od modnih dizajnera.

'Svaki put kad odem u šoping iznerviram se po dućanima jer se odjeća radi samo za tinejdžerke ili 'dosadne stare bakice'. Evo baš sam bila u St. Tropezu i sve što sam našla u obilasku dućana su krpice koje mogu obući jedino djevojke mlađe od 20, i to još jedino ako su mršavice', rekla je za britanski magazin Sunday Observer.

'Ako ste starija žena – i tu mislim starija od 40 – nemate što pronaći za sebe osim ako želite izgledati jednolično kao neka ukalupljena starica bez stila. Ne preostaje vam drugo nego dućani u kojima je sve do gležnja i s cvjetnim printom. Nepojmljivo', razočarana je Joan Collins.

Dodala je da je tijelo poput auta, što je starije treba u njega više ulagati. Neumorno ide na pilates ili jogu, ali ne pretjeruje s vježbanjem. Umjerenost je, kaže, u njezinim godinama na cijeni.