PROVOKATIVNO SEKSI

Eva Mendes ponovno se skinula za CK

18.06.2009 u 09:54

Bionic
Reading

Calvin Klein nastavlja šokirati. Nakon vruće trojke na jumbo plakatima, u reklamnoj kampanji za jesen prikazana je Eva Mendes u nimalo čednom izdanju

Glumica Eva Mendes bez imalo je zadrške pokazala svoje čari u novoj reklamnoj kampanji za donje rublje modne kuće Calvin Klein.

Eva je prikazana u zagrljaju modela Jamiea Dornana (bivši dečko Keire Knightley), isprepletenih, vlažnih i slijepljenih tijela.  

Za fotografije je zaslužan poznati modni fotograf Steven Meisel.

To nije prvi put da je Eva pokazala svoje čari za modnu kuću Calvin Klein. Prvi put je to učinila lani u provokativnom videu koji je izazvao razne reakcije, a čak je bio i cenzuriran na nekim televizijama.

Calvin Klein ovih je dana izbacio još jednu provokativnu seksi reklamnu kampanju koja je šokirala New York. Reklama prikazuje tri djelomično odjevena modela u seksualnoj sceni poznatijoj kao menage a trois.

'To je moja najomiljenija reklamna kampanja dosad. Nadam se da će ljudi reći: 'Ooo , što je to?' i da će zbog toga kupovati naše proizvode', rekao je glavni dizajner muške linije CK, Italo Zucchelli.

Pogledajte prošlogodišnju reklamnu kampanju 'Calvin Klein: Secret Obsession' s Evom Mendes u glavnoj ulozi.