NEVEN CIGANOVIĆ

Kulminacija jada i bijede izbora za Miss

17.06.2009 u 07:00

Bionic
Reading

Kao veliki zaljubljenik u razne festivale lakih nota i izbore ljepote, naš je bloger Plastik Fantastik s velikim nestrpljenjem dočekao nedjeljni izbor za Miss i Mistera Hrvatske

Kako Cigija misice zanimaju samo u profesionalnom smislu, sigurno se pitate što li je to zbog čega su izbori ljepote postali neizostavni na njegovu repertoaru. Razloga je mnogo, budući da već od samih začetaka daleke 1992. takve izbore gotovo uvijek prati neki skandalčić. Prisjetivši se nekih od njih, Cigi se bacio na seciranje ovog najnovijeg, održanog prošle nedjelje u Iloku.

U nedjelju je ovaj izbor napokon ponovno doživio kulminaciju, ali ne vraćanjem starog sjaja, nego kulminacijom jada i bijede, zaključuje naš bloger.

Dok su misice izgledale čak sasvim pristojno, unatoč tome što su na sebi imale kilu šminke i taftovske frizure, Cigija su zgrozili 'misteri', koji su, veli on, pokraj već spomenutih nalarfanih dama izgledali kao sirotani iz neke pučke škole. Osim mistera i misica, 'oduševili' su ga i voditelji ovog spektakla, kao i vrsni estradnjaci koji su uveseljavali pristune. Što ga je još pogodilo u noći izbora njajljepših Hrvata, pročitajte u najnovijem postu na njegovom blogu.