PONUDA I CIJENE

Ovo je najtraženija boja odjeće za proljeće

08.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

I ovoga će se proljeća i ljeta nositi kričavilo, a ponajbolje od toga izvući ćete ako isfurate par 'it' komada odjeće u žuto-zelenoj boji. Inspirirajte se prijedlozima iz naše fotogalerije

Nose se sve nijanse između limeta-zelene i limun-žute boje, a u ovu neonsku rapsodiju uklapa se sve - od proljetnog balonera preko modnih dodataka, do nakita. Ove boje nemojte se odreći, ne samo zbog modnog trenda, već i zato što podiže raspoloženja onoga tko je nosi, ali i svih u blizini. Poput neke 'boje sreće', uveseljava i čak će i najmanji detalj u ovoj boji razbiti svaku i najdosadniju kombinaciju.

Haljine, hlače, majice, cipele i torbice, ogrlice i narukvice pa čak i maske za mobitel u ovoj su boji, ponekad samo u obliku veza, obruba ili printa, no najčešće kao ključni komad outfita.

Od tekstura, prigrlite traper za hlače, prozirne materijale za bluze, čipku, pamuk i saten za haljine, čak ćete naići na odlične komade s kožnim umecima u ovoj boji, a za nakit je popularan i pleksiglas.

Pogledajte što se od ovog neonskog trenda može iskopati u Zari, Mangu, H&M-u, Ann Christine, Bershki, Pull&Bearu te online na piperlime.com koji nudi mnoge dizajnerske brendove.