KAD SLAVNI IZNENADE

Jesu li ovo najluđa izdanja naših poznatih?

03.04.2013 u 08:00

Bionic
Reading

U ovoj Lijepoj Našoj treba imati petlje obući se drukčije od drugih, spojiti nespojivo, isfurati neke buduće ili čak možda prastare trendove. 'Zašto ne?', rekli su Ella Dvornik, Indira, Modni Mačak, Maja Šuput, Judita Franković…

Razumljivo je da na domaćim javnim događanjima, ali i na gradskoj špici kojom prošeću nakon subotnjeg privatnog šopinga, naši poznati vole pokazati najnovije krpice i modne dodatke. Neki vole trendi klasiku, drugi se odvaže na ponešto smjelije outfite, a neki pak vole uvijek iznova šokirati.

Ove zime i opet se u modnom smislu svakim pojavljivanjem uspio nametnuti naš stilist Marko Grubnić, poznat kao Modni Mačak. Izazivao je bojama, krznom, divljim printom, skupim torbicama. Na kilometre je uočljiva znala biti i Alka Vuica sa svojim kričavim krznom, ili Judita Franković s retro komadima koje zna iskopati i po vintage second hand shopovima.

Ella Dvornik fura upadljive modne komade, poput odličnog šarenog veselog kaputa našeg dizajnera Zorana Aragovića i pripadajuće torbice s istim potpisom, ali nije to ono čime izaziva, više će vas zaintrigirati šalom s  Hello Kitty. Odnosno, uvijek nečim drugim.

Dok prugice kakvih se ne bi posramio ni Bubimir nisu isfurale svjetske zvijezde, dobrano smo zurili u Maju Šuput u prugastom odijelcu od glave do pete (ta njezin je stilist Modni Mačak!).

Da i Indira šokira, također volimo primijetiti – za špicu je znala spojiti kakav dugi, damski krzneni prsluk s gležnjačama sa zakovicama…

Bila je to zabavna zima iza nas, u svakom slučaju!