SUSRET S MILANOVIĆEM

Slovenska premijerka napada opasnim štiklama

02.04.2013 u 11:57

Bionic
Reading

Naš premijer Zoran Milanović posjetio je slovenske vlasti uoči ratificiranja Ugovora o pristupanju Hrvatske u EU, a na službenom je susretu s njim posebnu pozornost privlačila slovenska premijerka Alenka Bratušek, i to – štiklama

Nema se što zamjeriti formalnom stajlingu našeg premijera Zorana Milanovića u tamnom odijelu, bijeloj košulji i s diskretnom kravatom, a niti decentom tamnom odijelcu sa suknjom slovenske predsjednice vlade Alenke Bratušek. No njihov je susret ipak zapeo za oko svima koji su se hoćeš-nećeš morali zagledati u ubojite štikle slovenske političarke – s leopard-uzorkom, lakiranog crnog špic vrha i s visokom, tankom potpeticom.

O tome je li ovaj modni začin još jedna dobra 'slovenska taktika', oglasio se i naš Fashion Guru:

'Da ne bi gospođa Bratušek zaostajala za svojim kolegom Pahorom, morala je i ona lagano zavoditi našeg premijera. Svi se sjećamo povijesne crvene haljine, Mokrica i susreta Kosor - Pahor, no ovaj put to nije tako glamurozno, ali je ipak uočljivo. Na njezin inače totalno nezamjetljiv kostim, dobro da je stavila te cipele. Valjda pretpostavlja da se Hrvati pale na divlji print, no Slovenci moraju shvatiti da nismo mi svi Alka, Mia...', rekao je naš modni mag.