JOAN SMALLS

Ova je ljepotica manekenka broj jedan u svijetu

01.04.2013 u 15:27

Bionic
Reading

Manekenka iz Puerto Rica, Joan Smalls, proglašena je brojem jedan u svijetu manekenki i modela

Dvadesetpetogodišnja Victorijina anđelica, koju je laskavom titulom počastila web-stranica Models.com, imala je glavnu ulogu u svim velikim modnim kampanjama, od Stelle McCartney do Versacea, i to od trenutka kad se prvi put pojavila na modnoj pisti prije četiri godine, prenosi britanski The Sun.

U samo posljednjem valu tjedana mode Joan Smalls je izašla na pistu za najmanje 13 dizajnera i na vrhu je lista najpoželjnijih modela slavnih svjetskih dizajnera, fotografa i urednika časopisa.

Za razliku od Care Delevingne i Lare Stone, Smalls svoj uspjeh duguje nevjerojatnoj sposobnosti da svoju ljepotu prilagodi svakoj modnoj pisti.


Njezine duge noge, lice i prirodan izgled već su joj pomogli izgraditi zavidnu karijeru modela. Joan, koja je rođena u Hatillu u Puerto Ricu, nije samo osvojila modne kreatore, već je i razbila tabue industrije ljepote postavši prva Latinoamerikanka, zaštitno lice kozmetičkog giganta Estee Lauder 2011.

Također se pojavila na naslovnici Voguea u Brazilu, u broju 'Black Issue', odjevena posve u crno, s crveno našminkanim usnama i noktima.