ČUDNA SREBRNA HALJINA

Jennifer Aniston omotala se folijom za pečenje

15.06.2009 u 09:40

Bionic
Reading

Jennifer Aniston, ikona stila, ovoga puta je malo zastranila – iako je u zgužvanoj srebrnoj mini haljini ostavljala dojam pomalo nestvarnog, izgledala je kao da se omotala folijom za pečenje

Haljina koju je glumica Jennifer Aniston nosila na dodjeli nagrada 2009. Women in Film Crystal and Lucy Awards (za poticanje uključivanja i prepoznavanja žena glumica na filmu) izgledala je kao da je od folije, kakvu kod kuće držimo u pet metara dugačkoj roli omotanoj oko valjkastog kartona.

Koji muškarac ne bi rado vidio foliju kako ističe obline Jennifer Aniston! No kad je 40-godišnjakinja prošetala crvenim tepihom u Pradinoj haljinici, usporedba s kuhinjskim priborom bila je neminovna. Jenn je ipak izgledala malo 'jeftino'.

Kako piše Daily Mail, nazočni su komentirali: 'Jennifer obično uvijek izgleda skladno i elegantno i stvarno iznenađuje kako je odlučila obući OVO.' Osim toga, čulo se: 'Njezine noge izgledaju zavodljivo, ali haljina izgleda kao loše izrađen lim.'

Haljinu na stranu, Jennifer je ovih dana opet u središtu pozornosti zbog vijesti da se tajno sastala s bivšim suprugom Bradom Pittom. Tabloidi su se raspisali da se Brad i Jenn svakog dana čuju i da mu je ona velika podrška, budući da je njegov brak s Angelinom Jolie u ozbiljnoj krizi.

Sve su oči i uši uprte u trokut Jennifer-Angelina-Brad i očekujemo zanimljiv razvoj situacije.