tportal.hr

Zagreb
+19
Osijek
+19
Pula
+24
Rijeka
+24
Zadar
+24
Split
+24
Dubrovnik
+21

SPREMNA ZA AKCIJU

Crne haljine u kojima ćete ga raspametiti

Jednom kad se uvukao u modu, trend crnih izrezanih haljina ne može se zaustaviti. One su provjereni recept za seksipil, stoga pogledajte kakve su crne dražesti 'in' ove sezone

Datum objave:
28.3.2013 7:43

Zadnja izmjena:
28.3.2013 9:24

Što žena može više zahtijevati od haljine nego da u njoj izgleda samosvjesno, opasno, dramatično, jednom riječju – intrigantno? Hvala, bit će to dovoljno. Baš su takve haljine i za ovu sezonu na nevjerojatno nov način osmislili svjetski dizajneri, a ideje im već pokupili lanci ulične mode.

Pogledajte kako nositi duboki dekolte, gola leđa, proreze do bokova. Obratite pozornost na detalje, poput umetaka od tila, podignutih ramena, čipkastih detalja, remenja…

Odvažite se i sami na sugestije oko izrezanih dijelova haljina koji otkrivaju golu kožu, dakako na način da prikrijete eventualne nedostatke, ali zato otkrijete najbolje od sebe.

Kad je u pitanju porub, sve je dopušteno, od minica koje jedva prikrivaju čednost do šlepova koji se vuku po podu, no znajte da je top trend dužina koja ne slovi kao najseksipilnija – tik do ispod koljena. Ako ne volite ovu dužinu, kod crnih haljina srećom to nije ovoproljetni uvjet.

Nabori, volani, čipka, til i ukrasi stvoreni su za lagane crne materijale poželjne za proljetne i ljetne večeri, isfurajte ih!

248359,249402,235351,249211

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr