Moda i ljepota PLAKATI ZA ARMANI

David Beckham polugol s užetom oko tijela

  • Autor: G. A.
  • 12.6.2009 13:57:46
  • 12.6.2009 12:56:40

David Beckham osvanuo je polugol na plakatima na ulicama Londona, i to sav nauljen, s podebljim užetom oko tijela. Dio je to reklamne kampanje za Armanijevo donje rublje

Engleski nogometaš David Beckham jedan je od najslavnijih metroseksualaca na svijetu. No u najnovijoj kampanji za Armanijevu kolekciju donjeg rublja jesen/zima, čini se da je malo i pretjerao.

U uskim Emporio Armani gaćama, držeći se za uže koje je na svakom od serije plakata drukčije obavijeno oko njegova 'podmazanog' tijela, crne nauljene kose na kakvu ni približno nismo navikli, izgleda poput nekog idola s matineja '50-ih. Impresivno, na ovaj ili onaj način.

Prvi plakat koji podiže obrve otkriven je na pročelju šest katova visoke modne kuće Selfridges u Londonu, a nazočna su bili oba supružnika Beckham, David i Victorija, koja je dragom iskazala podršku. David je tom prilikom, pred stotine nazočnih žena koje su vrištale, izjavio: 'Sada kad je plakat otkriven za javnost, malo me sram.'

Za talijansku modnu kuću Armani ugovor je potpisalo oboje slavnih supružnika Beckham, a ovo je samo jedna kampanja u nizu na kojoj je poradio David. Za svoj rad s Armanijem, Beckhamovi bi trebali ukupno dobiti gotovo 50 milijuna dolara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više