KLASIČNA BRITANSKA LJEPOTA

Emma Watson novo lice Burberryja

09.06.2009 u 14:42

Bionic
Reading

Novom ulogom Burberryjeve muze Emma Watson raskrstila je s imidžem nevine slatkice Hermione Granger iz filmova o malom čarobnjaku Harryju Potteru

Emma Watson postala je novo lice poznate modne kuće Burberry. S dramatično našminkanim očima i razbarušenom frizurom 19-godišnja Emma Watson nimalo ne sliči na heroinu iz filmova o Harryju Potteru, a novi, odrasli look odlično joj stoji.

'Simpatična Emma Watson koju pratim već neko vrijeme nametnula se kao očigledan izbor za ovu kampanju', rekao je kreativni direktor Burberryja Christopher Baily. 'Emma, kao i likovi koje utjelovljuje, ima prekrasnu klasičnu ljepotu i jak karakter. Njezin šarm, intelekt i odličan smisao za humor učinili su ovo snimanje ležernim kao na pikniku uz Temzu.'

Fotografije za reklamnu kampanju za kolekciju jesen/zima 2009/2010. snimio je slavni fotograf Mario Testino. U ambijentu poznatih londonskih lokacija Emma pokazuje nove klasične modele s potpisom modne kuće Burberry, od balonera do torbi s prepoznatljivim kockastim uzorkom.

Prošlog je mjeseca modna kuća Burberry najavila da će iduću kolekciju Burberry Prorsum za proljeće i ljeto 2010. pokazati u Londonu u sklopu tjedna mode, za razliku od dosadašnje prakse kada su kolekcije predstavljane u Milanu.