tportal.hr

Zagreb
+22
Osijek
+23
Pula
+22
Rijeka
+21
Zadar
+23
Split
+23
Dubrovnik
+22

MILANO, TJEDAN MODE

Ovako će od sada izgledati seksi komadi

John Richmond, Giorgio Armani i Gianfranco Ferre upriličili su odličnu završnicu u sklopu Tjedna mode u Milanu u kojem su se prikazivale kolekcije za iduće jesen i zimu

Datum objave:
26.2.2013 14:32

Zadnja izmjena:
26.2.2013 15:51

Federico Piaggi i Stefano Citron, glavni dizajneri modne kuće Gianfranco Ferre, zaigrali su na slojevitost. Pojedini komadi su jednostavni, ali kad ih se kombinira zajedno, učinak je nevjerojatan, s futurističkim prizvukom. Podosta kože, podosta krzna, predimenzioniranih komada kroz igru crne i bijele.

Giorgio Armani najprije je u Milanu prikazao svoju liniju Emporio, a dan nakon toga i liniju Giorgio. Upravo je u drugu liniju unio ponešto od 'osobne' drame, na koju nas je naviknuo, kroz baršunasta večernja izdanja i goleme šljokice ili lance, mašne i ovratnike. Iz sezone u sezonu dokazuje da je efekt njegovih kreacija na crvenim tepisima gotovo nenadmašan.

I šlag na kraju – John Richmond. Crne kožne suknje, haljine koje ističu ženske draži kroz grafičku crno-bijelu igru (viđeno kod mnogih milanskih dizajnera), s naglaskom na visoke čizme, kakve je već predstavio i Karl Lagerfeld za Chanel, a sežu do pola bedara i unose intrigu u svaki stajling.

243080,242629,243673,243355

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr