GLAMUR GODINE

Tko je nosio najljepšu haljinu na dodjeli Oscara

25.02.2013 u 09:39

Bionic
Reading

Ništa previše ludo i otkačeno, već prije čistu, sofisticiranu eleganciju, donio je ove godine crveni tepih postavljen uoči dodjele Oscara. Haljine koje su nosile glumice bile su uglavnom neutralnih boja – crne, boje pudera, bež, boje leda, uz pokoju crvenu, boju koralja, plavu i zelenu. Pogledajte tko je što nosio

Crveni tepih postavljen uoči dodjele Oscara uvijek je vruće mjesto za pokazivanje haljina, a i ove godine ovaj formalni događaj pokazao je tko ima stila i tko su najpoželjnija dizajnerska imena.

Jennifer Garner nosila je haljinu Gucci, a u njoj je bila toliko zapažena da je upravo ova modna kuća, po mnogima zahvaljujući baš njoj, dobila najviše pohvala na društvenim mrežama. Objavili su to iz agencije Attensity Media koja je pratila komentare na Twitteru, Facebooku, Google+ te blogove.

Amy Adams nosila je potpis Oscar de la Renta, a Anne Hathaway  podigla brojne obrve u Pradinoj haljini.

Helen Hunt pozornost je privukla u haljini iz omiljenog lanca ulične mode H&M, a u tamnoplavoj dugoj haljini bez naramenica izgledala je glamurozno poput svih ostalih diva.

Naomi Watts nosila je svjetlucavu srebrnu haljinu Amarmi Prive, a Catherine Zeta Jones odlučila se za potpis Zuhair Murad.

Jessica Chastain nosila je zavodljivu Armanijevu kreaciju, Reese Witherspoon kraljevski plavu haljinu Louis Vuitton.

Jennifer Lawrence
bila je glamurozna u potpisu Dior Haute Couture, a nosila je i nakit Harry Winstoni i štikle Christian Louboutin. Haljina se baš i nije saživjela s njom, ako je suditi po činjenici da se spotakla o nju i pala uspinjući se na pozornicu po svog prvog Oscara.

Halle Berry nosila je Versace, također svjetlucavu kreaciju, kao i Nicole Kidman koja je zbog haljine L'Wren Scott dobila i pokoju negativnu kritiku.
Charlize Theron bila je vrlo elegantna u Christian Dior Couture, Renee Zellweger nosila je pripijenu metalik haljinu Caroline Herrere, a Helena Bonham Carter i opet je malo šokirala, po mnogima – negativno u haljini Vivienne Westwood.

Jennifer Aniston
nosila je dugu crvenu haljinu Valentino, bez naramenica - korektnu, no ništa neviđeno. Kristen Stewart nosila je bijelu kreaciju s potpisom Reem Acra, a najviše je pozornosti privukla jer je došla - na štakama, koje je odbacila samo dok je pozirala. O kakvoj se ozljedi radi, nije bilo riječi.
Jane Fonda
odlučila se za retro look, trenutačno vrlo 'in', u Versaceovoj haljini.