GISELE BUNDCHEN

Zbog Korine razmišljam o odmoru u Hrvatskoj

08.06.2009 u 14:02

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica, supermodel Gisele Bundchen za Hrvatsku je prvi put čula još sa 16 godina dok je u New Yorku dijelila sobu s Korinom Longin. Upravo zbog nje željela bi posjetiti našu obalu

Korina Longin u kampanji za Palmers

Gisele Bundchen, najuspješniji model na svijetu čiji se imetak procjenjuje na vrtoglavih 150 milijuna dolara, nedavno je u Madridu predstavila novu kolekciju japanki Ipanema Gisele Bündchen, koju dizajnira za najvećeg brazilskog proizvođača ljetne obuće, tvrtku Grendene. Japanke koje dizajnira 28-godišnja Gisele vrlo su popularne i na hrvatskim plažama, a manekenka je to doznala na partyju nakon konferencije za novinare u Madridu.

'Iz Hrvatske poznajem samo vas i jednu manekenku duge crne kose s kojom sam dijelila sobu u New Yorku kao 16-godišnjakinja, na samom početku karijere', rekla je Gisele Bündchen, nakon što je doznala da Glorijina urednica Helena Štahan dolazi iz Hrvatske, a vrlo brzo se sjetila i imena svoje bivše cimerice:

'Korina Longin! Više se nikad poslije nismo vidjele, tako da nemam nikakvih vijesti o njoj, čak ne znam ni radi li još. No, sjećam se da je bila vrlo samouvjerena i ponosna na to što je iz Hrvatske, pa sam pomislila kako je to zemlja koju vrijedi posjetiti.

A nakon što sam čula da bih na krstarenju Jadranom mogla izbjeći paparazze, definitivno sam počela razmišljati o Hrvatskoj kao o mjestu za miran obiteljski odmor', otkrila je Gisele za Gloriju GLAM.