tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+22
Pula
+19
Rijeka
+19
Zadar
+19
Split
+21
Dubrovnik
+21

FASHION GURU

Je li Nini Badrić nakon haljine ostalo za ćevape?

'Nakon što smo je u posljednih par dana vidjeli u grudnjaku, čipki, trikotaži, krznu, evo nam Severine i u izdanju Crvenkapice', rječit je Fashion Guru komentirajući stajling naše pjevačice. Evo koga je još pohvalio, a koga pokudio

Datum objave:
19.2.2013 10:37

Zadnja izmjena:
19.2.2013 13:11

Vezane teme

'Kristina Šalinović je totalno opuštena, s kredibilitetom, dok ove naše koke po špici glume Angelinu Jolie ili Jelenu Karleušu', primjećuje Feshi.

Nini Badrić je pak poručio da je dobro potrošila honorar, crna joj je haljina laskava, a kako je bila u Sarajevu, nada se da je nešto novca potrošila i na ćevape.

Dok je Feshi gledao Anu Rucner u ovoj pozi i haljini, sve ga je upućivalo na zaključak da je krenula oduzimati posao kraljici burleske Ditti von Teese.

Žanamari i Neda Parmać izgledaju kao da je tsunami preko dalekih krajeva, Bosne, došao i u Hrvatsku.

Alfi Kabiljo i Gabi Novak nisu baš usklađeni, ako pogledamo njezin damski look i njegove tenisice.

Nema sumnje da Iva Ajduković zna pozirati i to je vrlo pohvalno, ima pozu vladarice, ali prije bi joj Guru sugerirao ladarice.

235128,235114,234818,234243

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr