JOŠ JEDAN MODNI IZLET

Peaches Geldof ukrala Madonnin stil

05.06.2009 u 09:42

Bionic
Reading

Odjevena u crnu kožnu jaknu i s malim šeširićem na vrhu lijepe glavice, Peaches Geldof izgleda kao da stilom 'očajnički traži Madonnu' dok je bila mlada

Peaches Geldof stvarno je neumorna: viđamo je na svim iole bitnim događanjima u celebrity svijetu, sa svakakvim frajerima, i u svakakvim izdanjima. Ovaj put pokazala je sklonost eksperimentiranju sa stilom kraljice popa – Madonne 80-ih godina. Hoće li stati samo na ovome, tko zna, no 20-godišnja Britanka definitivno je hrabra što se tiče odijevanja, kao što je to bila (i još jest) Madonna.

Ulice New Yorka i, naravno, Londona, svojim stylingom, kao i nemirnim duhom, Britanka Peaches Geldof prilično često šokira, a ovo je još samo jedan njezin njujorški modni skok koji je dvaput promijenila u istom danu. Poslijepodne je, naime, viđena u ispranom traper kombinezonu, što opet vuče na - Madonnu.

Madonna je osamdesetih u fazi 'Očajnički tražeći Susan' svoje pojavljivanje obilježila kožom, bižuterijom, ispranom odjećom, crnim rukavicama, čipkom i natapiranom kosom.

Očajnički tražeći Madonnu, Peaches je barem nakratko pošla njezinim stopama, možda u malčice modernijoj verziji. Uz crni kožnjak nosila je crni kostim i najlonke s leopard printom. Šeširić nije mogao proći nezamijećen.

Peaches je posljednjih godinu dana stalno na relaciji London – SAD. U Londonu novac ubire od pojavljivanja te kao model za brand Ultimo, a u New Yorku piše modnu kolumnu za magazin Nylon. Njezin najnoviji profesionalni pothvat je uloga u nezavisnom filmu 'Cross Country', koji će se prikazivati u rujnu.