SLUČAJNO U ISTOJ HALJINI?

Paris Hilton kopira Rihannu

03.06.2009 u 09:56

Bionic
Reading

Ima li što gore za jednu zvijezdu nego da se pojavi u istoj haljini kao i njezina kolegica. Slučajno ili ne, upravo to dogodilo se Rihanni i Paris Hilton

Iako se Paris i Rihanna nisu pojavile na istoj zabavi odjevene u istu haljinu, kao što se to nedavno dogodilo Nini Badrić, Snježani Mehun te Jeleni Veljači, sasvim dovoljno za komentare po medijima bilo je da su se ove dvije zvijezde, koje itekako paze na svoj izgled, pojavile u istom gradu u istim opravama.

Odjevena u mini haljinu s potpisom Alexandera Wanga, slavna nasljednica Paris Hilton (28) sinoć se u pratnji dečka Douga Reinhardta pojavila na mjuziklu 'Rock of Ages' na Broadwayu nakon nastupa u TV showu Davida Lettermana.

Istu je haljinu crne i bež boje nekoliko večeri ranije, također u New Yorku, nosila 19-godišnja Rihanna prilikom posjeta reperu Kanyeu Westu, s kojim je u posljednje vrijeme dovode u vezu.

Za obične smrtnike takav modni gaf ne bi bio nikakav problem, no kad je riječ o slavnima koji su stalno na meti fotografa i medija te jako drže do svog izgleda i stila, stvar je nešto kompliciranija.

Ipak, taj slučajni ili možda ipak namjerni gaf dao im je priliku da se pojave u medijima koji sada naveliko raspravljaju kojoj haljina bolje stoji te kopira li Paris daleko uspješniju Rihannu u želji da barem još malo medijske pažnje skrene na sebe.