tportal.hr

Zagreb
+16
Osijek
+17
Pula
+20
Rijeka
-
Zadar
+20
Split
+23
Dubrovnik
+20

NETIPIČNA POLITIČARKA

Što kažete na modni stil Milanke Opačić?

Milanka oduvijek njeguje ženstveni stil s naglaskom na seksipilu. Odjevne kombinacije uvijek pomno bira te ih upotpunjuje jednostavnom šminkom i frizurom

Datum objave:
8.1.2013 11:57

Zadnja izmjena:
8.1.2013 14:24

Vezane teme

tportal.hr Milanka Opaćić sinoć je u političkoj emisiji HTV-a 'Nulta točka' plijenila najviše pozornosti. Ovoga puta nije riječ o njezinoj političkoj retorici, nego o modnom izričaju. Iako ima nekih kojima je njezin sinoćnji stajling pomalo zasmetao, ipak je na račun njezina izgleda pristiglo više pohvala.

Milanka je o aktualnoj političkoj situaciji raspravljala u ženstvenoj šarenoj majici koju je upotpunila ogrlicom. Budući da se političarke najčešće decentno odijevaju, ovo je Milankino izdanje izazvalo komentare među kojima se može čuti da takav odjevni stil nije primjeren za jednu ozbiljnu političarku.

No Milanka oduvijek njeguje ženstveni stil s naglaskom na seksipilu. Odjevne kombinacije uvijek pomno bira te ih upotpunjuje jednostavnom šminkom i frizurom.
Budući da s godinama izgleda sve bolje i bolje, svakako si može dopustiti takav modni izričaj.
235842 ,235475 ,234093 ,233835

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr