DOJMLJIVO SIVO

Carla Bruni ima ljepši šešir nego engleska kraljica

01.06.2009 u 20:11

Bionic
Reading

Carla Bruni-Sarkozy, supruga francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, zauzela je prvo mjesto u britanskome godišnjem natjecanju za najljepši šešir, ispred kraljice Elizabete II, objavili su u ponedjeljak organizatori

'Šeširić Carle Bruni, elegantan i šik, bio je vrhunski primjer klasične jednostavnosti u najboljem izdanju, stila koji je privukao pozornost medija diljem svijeta', rekao je Philip Wright, jedan od članova konzorcija Luton First koji okuplja velik broj proizvođača muških i ženskih šešira sa sjedištem u Lutonu, u široj okolici Londona.

Bruni-Sarkozy osvojila je britansku publiku kada je u ožujku 2008. u pratnji supruga doputovala u državni posjet Velikoj Britaniji. Tada je nosila sivi šeširić koji je na sve ostavio snažan dojam i zahvaljujući kojemu je pretekla kraljicu na popisu 'Celebrity Hat Wearers' (Slavni sa šeširom).

U muškoj konkurenciji, prvo mjesto pripalo je australskom glumcu Hughu Jackmanu, zahvaljujući kaubojskom šeširu u filmu 'Australija'. Iza njega je Sean Connery.

Sofia, grofica Wessexa je treća, kao i britanski glumac Daniel Day-Lewis, ispred Victorije Beckham i Johnnyja Deppa.