A NAJFINIJE MIRIŠE...

Dodijeljeni Oskari za parfeme

29.05.2009 u 16:01

Bionic
Reading

Ženski parfem Harajuku Lovers s potpisom Gwen Stefany i muški I am King iz linije Sean John, ove su godine odnijeli glavne Fifi nagrade, svojevrsnog Oskara u industriji parfema. Slavila je i Paris Hilton, kao najuspješnija slavna vlasnica linije parfema

New York je bio domaćin slavlja na kojem su 37. put zaredom dodijeljene nagrade Fifi za najbolje mirise godine u raznim kategorijama.

Linija parfema Harajuku Lovers, koja je na tržište plasirana u pet izdanja - Love, Lil’Angel, Music, Baby i G, s potpisom Gwen Stefany, odnijela je glavnu nagradu u kategoriji luksuznih parfema. Proizvođač tih simpatičnih pet bočica je Coty Prestige, broj jedan u svijetu. Na muškoj strani, u toj je kategoriji pobijedio parfem I am King iz linije Sean John.

Od novijih ženskih parfema, u kategoriji pod nazivom Nouveau Niche, Fifi su osvojili ženski Chloé Eau de Parfum, također iz Coty Prestigea te muški parfem Burberry the Beat for Men, proizvođača P&G Prestige Products Inc.

American Beauty Beloved najpopularniji je parfem među ženama, a među muškarcima McGraw, potpisom pjevača Tima McGrawa, opet iz Cotyja.

U dvoranu slavnih ušao je Marc Jacobs, a od parfema Davidoff Cool Water iz Cotyja i White Diamonds Elizabeth Taylor iz Elizabeth Ardena.

Od parfema iz direktne prodaje najbolji je Victoria’s Secret Sexy Little Things Noir.

I u svijetu mirisa nezaobilazna je Paris Hilton, koja je dobila svoju Fifi kao najuspješnija vlasnica linije parfema među slavnima.