STAJLING S KRZNOM

Sviđa li vam se jesenska kombinacija Iris Androšević?

28.11.2012 u 14:14

Bionic
Reading

Predstavljanje poznatog brenda mirisa Clean u parfumeriji Martimex na glavnom zagrebačkom trgu nisu propustile ni poznate face, a pažnju je privlačila bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh u kaputiću ukrašenim krznom

Cleanovi mirisi inspirirani su svježinom i čistoćom sapuna te evociraju osjećaje sreće i užitka u životu. Posebnost parfema čine i njegovi prirodni i hipoalergenski sastojci, antioksidansi i vitamini. Parfemi su bez umjetnih boja i sastojaka te nisu testirani na životinjama. Uspjeh Cleanovih parfema dokazuju brojne nagrade u svjetskim izborima najboljeg ženskog mirisa i najprodavanijeg brenda.

Predstavljanje ekskluzivne linije parfema Clean u parfumeriji Martimex posjetili su brojni poznati poput Tihane Harapin Zalepugin, Iris Androšević, Matije Vuice i drugih. I dok su se Matija Vuica i Tihana Harapin Zelepugin odlučile za uvijek sigurnu crnu kombinaciju, bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh poglede je plijenila u pravoj jesenskoj kombinaciji. Kratki i šatirani kaputić na dvostruko kopčanje s krznom oko vrata Iris je spojila sa suknjom te nabacila osmijeh na lice.