KRVAVI ZAVRŠETAK NOĆI

Bivša Miss Engleske brutalno napadnuta u klubu

26.05.2009 u 12:00

Bionic
Reading

Danielle Lloyd, bivša misica poznata po problematičnom ponašanju i izjavama, nakon krvavog obračuna s dvije djevojke u londonskom klubu završila je u bolnici na hitnoj operaciji

Danielle krvava leži ispred kluba

Danielle Lloyd, britanska manekenka, bivša misica i djevojka brojnih nogometaša, sinoć je nakon krvavog obračuna s dvije djevojke u londonskom noćnom klubu Crystal završila u bolnici na hitnoj operaciji.

Bivša Miss Engleske tvrdi da su je nasilne djevojke bacile na jedan od staklenih stolova u klubu koji je bio prepun pića.

'Danielle je zadobila veliku ranu na leđima koja se morala šivati. Ozlijede na nogama su uspješno operirane', rekao je njezin glasnogovornik. 'S Danielle je u klubu bio dečko Jamie O'Hara te još petero prijatelja. Ničim izazvane, oko pola tri ujutro napale su ih dvije djevojke i gurnule Danielle na stakleni stol pun pića. Odmah je pozvana hitna pomoć, a Jamie je s Danielle izvan kluba čekao pomoć', dodao je glasnogovornik bivše Miss Engleske.

Policija je odmah potom uhitila dvije 20-godišnjakinje zbog nanošenja ozbiljnih tjelesnih ozljeda, a kako su u klubu bili paparazzi, slike Danielle koja krvava leži na ulici ispred kluba čekajući hitnu pomoć ubrzo su preplavile medije.

Danielle Lloyd se, navodno, ranije te večeri u toaletu kluba Crystal posvađala s nekim djevojkama.


To je već drugi incident u mjesec dana u kojemu je sudjelovala Danielle Lloyd. Prvi put je udarac, navodno, primila od svog dečka Jamieja O’Hare, suigrača Luke Modrića i Vedrana Ćorluke u Tottenhamu.

Bivša misica Danielle iza sebe već ima nekoliko prilično nezgodnih skandala. Prije tri godine oduzeta joj je titula Miss Velike Britanije zato što je u vrijeme izbora imala aferu s članom žirija, slavnim nogometašem Teddyjem Sheringhamom. Pozirala je gola za Playboy, a sudjelovala je i u britanskom 'Celebrity Big Brotheru' iz kojeg je izašla zapamćena po svojim rasističkim primjedbama, što ju je stajalo čak šest ugovora za posao modela.