NAGRADNJAČA

Dreft Fashion Week vas nagrađuje

21.11.2012 u 14:30

Bionic
Reading

Na predstojećem Dreft Fashion Weeku Zagreb koji se održava od 22. do 24. studenog, Wella će predstaviti nove proizvode iz kategorija Wella ProSeries, WellaTon i WellaFlex, a tportal.hr nagrađuje troje čitatelja s po dvije ulaznice za Dreft Fashion Week Zagreb te paketom Wella proizvoda.

Na Wella promotivnom korneru tijekom trajanja DFWZ-a održat će se i niz drugih događanja. Tako će u petak, drugog dana DFWZ-a, popularna voditeljica Tatjana Jurić preuzeti ulogu modela i voditeljice događanja na kojem će stručni suradnik i frizer Ivica Palinić predstaviti nove Wella proizvode. Jedna od najvažnijih linija proizvoda koja će biti predstavljena je i nova Wella ProSeries AntiFrizz kolekcija. Upravo zato što je kovrčanje kose tako čest problem, Wella je razvila i ponudila rješenje koje se temelji na iskustvu jedne od vodećih robnih marki u frizerskim salonima te ponudila ProSeries Frizz Control liniju proizvoda. Lansiranjem šampona i regeneratora, ova linija odlikuje se značajkama koje pružaju sofisticiran spoj sastojaka kreiranih kako bi zaštitili kosu od vanjske vlage te održali ravotežu njezine prirodne vlažnosti. Ostale inovacije koje će biti predstavljene uključuju i nove WellaTon Color Intense boje za kosu u pjeni osmišljene kako bi se zadovoljile potrebe žena koje sanjaju o jednostavnom bojanju kose te dugotrajnim i intenzivnim bojama. Iz kategorije WellaFlex Wella će predstaviti proizvode za vrhunski styling kose za potpuni doživljaj svakog dana i nenadmašan oblik uz prirodan izgled te osjećaj meke i glatke kose.

Osim predstavljanja i demonstracije proizvoda uživo, u subotu, posljednjeg dana DFWZ-a, Wella će na svom promotivnom korneru ugostiti i najutjecajnije beauty blogerice koje će imati priliku i same se upoznati s najnovijim proizvodima iz Welle, a Ivica Palinić s njima će podijeliti i posljednje trendove u oblikovanju kose kao i druge praktične i korisne savjete vezane za njegu kose.

Već 130 godina Wella svojom inovativnošću pokreće kreacije novih trendova na međunarodnoj frizerskoj sceni te stvara profesionalna rješenja na području njege, bojanja i stylinga kose. Zahvaljujući inovacijama postala je simbol vizije i najviše kvalitete u frizerskom svijetu, a Wellin širok raspon proizvoda, kao i njihova kvaliteta, ovu robnu marku čine atraktivnom i za najzahtjevnije potrošače.

Obavezno posjetite Wella promotivni korner i doživite novo Wella iskustvo.

Profesionalci inspiriraju. Wella stvara.

Po dvije ulaznice i poklon paket su osvojile:

Paola Danjek
Sandra Žužić
Petra Vinketa

Ulaznice i poklon paketi se podižu na štandu Welle na DFWZ-u, uz predočenje osobne iskaznice.