SEKSI STAJLINZI

Je li Heidi Klum pretjerala s otkrivanjem draži?

12.11.2012 u 10:20

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj dodjeli glazbenih nagrada MTV Europe Music Awards Heidi Klum bila je u ulozi domaćice i voditeljice večeri i promijenila nekoliko stajlinga koji su svi odreda bili nevjerojatno seksi

Kao voditeljica ovogodišnje dodjele MTV Europe Music Awards Heidi Klum zaigrala je na kartu seksipila te mnogima pamet pomutila seksi stajlinzima, a tijekom večeri se presvukla čak šest puta. Na crvenom tepihu pojavila se u dugoj tirkiznoj haljini s potpisom Versacea koja je bila ukrašena zlatnim nitima te vezicama koje su više otkrivale nego skrivale, od njezinih dugih nogu pa sve do dekoltea.

Na dodjeli nagrada koje je održana u Frankfurtu, 39-godišnja Heidi malo je toga ostavila mašti, a tijekom večeri na pozornici je izazovnu Versaceovu haljinu zamijenila s nekoliko seksi stajlinga. Tako je nakon tirkizne haljine na pozornicu stigla u bijeloj haljini čiji je gornji dio u obliku korzeta načinjen od trakica; uslijedila je i kratka narančasta haljinica ukrašena čipkom, dvije duge haljine koje su krasili duboki prorezi na dekolteu otkrivajući sve Heidine draži te kratka suknjica u kombinaciji s kožnim sakoom.

Premda su se mnogi modni kritičari obrušili na Heidine modne kombinacije, posebice na izazovnu tirkiznu Versaceovu haljinu, mnogima je svojim dražima pomutila razum te još jednom pokazala kako joj se teško može pronaći konkurencija.