CHIC I KVALITETNE

Sviđaju li vam se torbice domaćih dizajnera?

26.10.2012 u 08:32

Bionic
Reading

Hrvatske pomodarke napokon mogu biti zadovoljne domaćom dizajnerskom ponudom kvalitetnih torbica koje su k tome dragocjene rukotvorine. Pogledajte ponajbolje

Torbica načinjena od dijelova pisaće mašine pravi je nosivi objekt koje bi u ormaru poželjela svaka istinska ljubiteljica mode. Riječ je najnovijim torbama koje izrađuje naša modna dizajnerica i samostalna umjetnica Patrizia Dona. Odlična ideja, izvrsna kvaliteta izrade i kože, a pronaći se mogu u zagrebačkom dućanu Nebo u Radićevoj ulici po cijeni od 1.500 kuna.

Hrvatska dizajnerica Emilija Beljan, poznata pod imenom Mica Torbica, također se uspješno nametnula pomodarkama koje cijene njezin smisao za trendove. Također veliku pozornost pridaje kvaliteti. Zaštitni znak njezine nove kolekcije su diskretni metalni detalji i mesingani ukrasi na jednostavnim torbama geometrijskih oblika, a već sprema novu kolekciju koju će otkriti oko Božića.

Slaven Milić još je jedan od naših uspješnih dizajnera torbica, a njegovi modeli koštaju od 1.100 do 1.600 kuna. Najviše je modela od crne kože, no ima i dvobojnih u crnoj i boji bijele kave. Radi i odlične biciklističke torbice koje koštaju 385 kuna. Pobliže pogledajte ovdje

Mura Pehnec također nas svake sezone obraduje novim uracima koje potpisuje, a posljednja kolekcija sastoji joj se od pismo-torbica, šarmantnih i ne preskupih – (od 450 kuna).

Torbe prodaje u svom butiku u Varaždinu i preko Facebooka, a ima i web shop.

'Iza imena Tashke sjede za šivaćom mašinom dvije prijateljice i najveća nam je želja da vam se sviđa ono što radimo i da s veseljem nosite naše torbe!', kažu na svojoj stranici na Facebooku autorice odličnih torbica koje su već prepoznale mnoge trendseterice diljem zemlje.

Pogledajte najbolje od domaćih dizajnera u našoj fotogaleriji, s cijenama!