ZA SVAKOGA PONEŠTO

Puloveri kakve odmah želite u svom ormaru

25.10.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Pleteni pulover ove je sezone obavezni dio ženskog ormara, a stilova je toliko da nije nimalo lak zadatak iskopati model koji će vam služiti u mnogim prilikama i uz mnogo outfita. Pogledajte top hitove

3-D
Ako ste svoj ormar osvježili bazičnim puloverom ili dva koji će pristajati uz mnoge odjevne kombinacije, razmislite o investiranju u jedan posebni komad kao što je onaj s 3-D detaljima. To je odličan način da unesete nove teksture u svoj modni izričaj. Kako su ovakvi komadi obično upadljivi, neka vam ostatak garderobe bude što jednostavniji.

Životinjski print

Od Burberry Prorsuma do Zare, životinjski print je zavladao uličnom modom. Bilo da je riječ o jednoj golemoj životinji na prednjoj strani pulovera, ili sitnom uzorku, ovaj print ima svoj veliki trenutak ove jeseni. Ovakvi noviteti odlični pristaju uz elegantne komade kao što su kožna suknja i visoke pete.

Grafički print
Puloveri s rombićima, cik-cak ili uzorkom patchworka stvoreni su kako bi dodali intrigantni štih ženskom ormaru. Da bi s ovakvim ulovom sezone bili totalno in, nosite ga s trapericama s printom. Ludo i nezaboravno!

Ribički pulover
Ultimativni hit sezone, iako komad koji ne izumire s modnim ciklusima, ležeran je, a opet elegantan, ribički pulover. Nosi se kako uz špic-gležnjače, tako i uz gojzerice i zato si ga nemojte uskratiti.