TOP HITOVI

U kakve se gležnjače isplati uložiti ove jeseni

24.10.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Gležnjače su hit, a nekoliko je modela izazvalo pravu pomamu među pomodarkama. Stoga, kad ste u šopingu, razmišljajte o ovih nekoliko hitova!

Niska peta
Ne morate nositi sasvim ravnu petu da biste bezbolno proveli večernji izlazak niti morate nositi vrtoglave štikle da biste izgledali seksi. Sve to pružit će vam pomno izabrane gležnjače kakve su totalni hit ove jeseni – krasi ih čvrsta, srednje visoka peta, a sve navedene odlike imaju gležnjače Rag & Bone, naziva Harrow Leather Biker Boots, za kojima su i kod nas već svi poludjeli. Jedina im je mana visoka cijena, ali zato spas možete potražiti u sličnima iz Zare, kakve također donosimo u fotogaleriji.

Ultra fensi
Ako preferirate eleganciju i seksipil, za vas su pravi izbor trendi gležnjače kakve je osmislila Diane von Furstenberg, naziva Angel Cutout-Panel Suede Ankle Boots i koštaju 220 dolara. Po nešto nižoj cijeni (849 kuna) slične možete pronaći u Mangu. I model Badgley Mischka koji donosima su odličan izbor, kao i one iz Reissa, branda koji obožava Kate Middleton.

Zakovice

O gležnjačama okovanim zipovima i zakovicama trubimo cijelu jesen, trend ne jenjava, od njih se ne može pobjeći. Ove s potpisom Diane von Furstenberg bit će nepogrešiv izbor, a dakako da ćete pronaći inačica po lancima ulične mode.

Metalik odsjaj
Cipelice s popularnim potpisom Alice + Olivia ove godine dolaze u zlatnom odsjaju, što je ultimativni hit sezone koji vam valja iskoristiti. Ako već nisu sve u zlatu, neka imaju zlatni vrh ili petu ili niz kopči, a takve ćete pronaći i u Zari, i u Mangu, H&M-u. Priznajemo, malo su napadne, u najmanju ruku čudnovate, ali to je ona draž koju želite postići.

Isplativa investicija
Ako si možete priuštiti i investirati malo više, Valentinove gležnjače sa zakovicama bit će dobar ulog, kao i one iz Tod'sa. Uzmite u obzir zlatne čizmice i Pixie Market!