MODNI PROMAŠAJI

Znate li koje krpice najčešće razjare žene?

18.10.2012 u 11:29

Bionic
Reading

Čujete li tu i tamo samu sebe dok si govorite 'da barem nisam kupila taj komad odjeće'? Bez brige, tako je s većinom žena. Istraživanje je iznijelo na vidjelo zbog kojih krpica žene najčešće požale kad ih kupe. Riječ je o kožnim hlačama

Cheryl Cole taj izgled isfura s lakoćom, no mnoge žene nakon što kupe kožne hlače ili tajice otkriju da su napravile totalni promašaj jer takav komad odjeće nikako ne laska njihovoj pojavi. Pokazalo je to novo britansko istraživanje brenda pića Lambrini.

Gotovo polovina žena koje su kupile kožni par hlača rekle su da to nisu trebale učiniti jer su nakon prvog nošenja shvatile da su njima postigle efekt suprotan od očekivanog. Nisu im baš tako savršeno pristajale kao što su mislile, a u njima su djelovale i kao da se previše trude impresionirati.

Trenirke sjajnih materijala i u jarkim bojama drugi su najčešći promašaj u ženskom ormaru, a na trećem su mjestu plišane trenirke.

Riskantni prozirni topići, kratki topići i čizme preko koljena sljedeći su na listi top deset.

Trećina je žena izjavila da su odbacile krpicu jer su se bojale pokazivati 'previše mesa', a slijede one koje su shvatile da to na njima izgleda 'jeftino' ili da je izašlo iz mode.

Od 79 posto žena koje su se izjasnile da su kupile pogrešni komad odjeće, njih 26 posto bilo je tako uzrujano kad su se vidjele na fotografijama da su ih potrgale na komadiće.