MODA SA ŠPICE

Jesu li Zagrepčanke u ovom trendi ili neukusne?

15.10.2012 u 08:55

Bionic
Reading

Želi li se dama pretvoriti u moćnu predatoricu i zavodnicu, svoj će stajling začiniti uzorkom leoparda ili tigra, a to jako dobro znaju i Zagrepčanke na špici koje su upravo posegnule za ovim opakim uzorkom

Dolaskom hladnijih dana zagrebačku špicu preplavili su neki sasvim novi trendovi. Zakovice su apsolutni must-have, a bez poluvisokih čizmica koje krase ti metalni detalji, gotov ni jedna Zagrepčanka koja prati modne trendove ne dolazi na špicu.

Međutim, dame koje su poželjele dodatno začiniti svoje modne stajlinge iz ormara su izvukle opako oružje – odjeću i modne dodatke ukrašene uzorkom leoparda ili tigra. Iako se taj print dugo vremena smatrao poprilično neukusnim, činjenica je da tajna dobrog ukusa leži u mudrim kombinacijama i umjerenosti. A upravo to jako dobro znaju i zavodnice sa špice.

Leopard i tigar uzorci preplavili su špicu, a nose se na gotovo svemu, od maštovitih jaknica, bluzica i torbi pa sve do suknjica i traperica za one najhrabrije. Pokazale su tako Zagrepčanke kako modno znanje imaju u malome prstu te da samo jedan modni detalj s ovim uzorkom i sasvim običnu modnu kombinaciju pretvara u dobitnu. Leopard i tigar uzorak dame kombiniraju s crnim kožnim jaknicama te nerijetko i sa zlatnim detaljima poout remena na torbi.

I dok će neki na sam spomen uzorka leoparda ili tigra odlučno odmahnuti glavom, drugi će ga objeručke prihvatiti, no morate priznati da bi zavodnicama na špici rijetko tko odolio.