NOVI ANGAŽMAN

Carine Roitfeld postala urednica Harper's Bazaara

12.10.2012 u 14:12

Bionic
Reading

Bivša urednica Voguea i bliska suradnica Karla Lagerfelda vraća se u modni svijet angažmanom u poznatom časopisu

Bivša urednica francuskog Voguea, žena zaslužna za svjetski uspjeh Balmaina, bliska prijateljica Karla Lagerfelda i autorica modnog časopisa CR – Carine Roitfeld ima novi angažman!

Otkad je naglo prekinula suradnju s pariškim izdanjem Voguea (šuškalo se da je njezin editorijal s djecom bio preavangardan za upravu), Carine Roitfeld nije prestala raditi – pokrenula je vlastiti modni časopis, suradnju s MAC-om na kolekciji šminke te je napisala knjigu u suradnji s Karlom Lagerfeldom. Iako se činilo da joj sasvim dobro ide samoj, modni svijet danas je iznenadila vijest kako Carine postaje urednica međunarodnih izdanja Harper's Bazaara.

'Oduševljena sam što ću biti modna urednica u Bazaaru, časopisu s bogatom poviješću kreativnosti. Suradnja sa Stephenom Ganom i skupinom talentiranih ljudi bit će odlična i svim editorijalima dat će globalnu prepoznatljivost!', izjavila je Carine.

Dama koja čvrsto drži puls modnog svijeta, uvijek u najmodernijim brendovima i savršeno kul odličan je dodatak modnom timu ovog prestižnog časopisa!