HIT JESENI

Kakve se suknje nose ove sezone?

17.10.2012 u 07:00

Bionic
Reading

U struku nabrane suknje najprije su nosile Njemice na Oktoberfestu. Dizajneri su te tradicionalne suknje pretvorili u moderni must have i kad pogledate kako su se poigrali krojevima, uzorcima i bojama, zasigurno ćete ih zavoljeti

Nabrane suknje hit su iz još iz prošle hladne sezone, kada ih je pokazao Marc Jacobs. Nakon toga su preplavile lance ulične mode i popularne online modne dućane, a ove su jeseni dobile nov i zanimljiv štih.

Dirndl je svoj trenutak imao u pedesetima - voluminozne suknje nabrane u struku bile su i ostale zaštitni znak cijele jedne modne ere.

U lance ulične mode ove su sezone stigle u različitim trendi bojama, zanimljivih materijala i uzoraka – narančastoj poput bundeve, senf žutoj, tamnozelenoj i tamnoljubičastoj. Karo, pepito i drugi geometrijski oblici najpoželjniji su uzorci na takvim suknjama.

Klasična dirndl suknja imala je ušivenu gumicu oko struka i bila je dužine do ispod koljena. No dok današnji stilovi malo variraju, konačni je izgled uvijek: skromno i slatko.

U fotogaleriji pogledajte nabrane suknje iz najnovijih kolekcija i proučite uz što se nose.