ZANOSNE HALJINE

Penelope Cruz stajlingom zadivila Cannes

20.05.2009 u 09:46

Bionic
Reading

Nije lako izgledati savršeno i smješkati se fotografima dva dana zaredom na crvenom tepihu, osobito ako ste se otrovali hranom! Sve je to uspjelo Penelope Cruz, jednoj od najiščekivanijih glumica na festivalu u Cannesu čije su haljine ostavile bez daha

Unatoč trovanju hranom, Penelope Cruz je odlučila zabavljati se u Cannesu. Ili barem tako zračiti. Oskarovka se dva dana zaredom pojavila u glamuroznom izdanju na crvenom tepihu, unatoč bolesti i lijekovima.

Na Hollywood Domino party došla je u dugoj bijeloj haljini koja se vukla po podu, a jednostavnost haljine razbili su ušiveni svjetlucavi detalji na doista dubokom dekolteu. Bijeli sako sa svilenim ovratnikom cijeloj je Penelopinoj pojavi podario decentnost.

Idući dan slavna je glumica crvenim tepihom prošetala u sklopu premijere filma 'Broken embraces', u uočljivoj dugoj, nježno ljubičastoj Marchesa haljini. Haljini bez rukava poseban šarm su podarile zanimljive trake koje su sprijeda bile zategnute i naglašavale zavidnu liniju glumice, a s leđa su padale do poda. Mogle su poslužiti i kao lagani šal.

Dubok je dekolte i u ovoj haljini bio glumičin adut. Kosu je jednostavno svezala na zatiljku, a od nakita je nosila samo diskretnu narukvicu i naušnice.

Na tepihu je prošetala s redateljem Pedrom Almodovarom i glumicom Rossy de Palma.