Moda i ljepota NOVI MODNI LINK

Nova kolekcija dizajnerskog dvojca inspirirana hi-techom

  • Autor: tportal.hr
  • 8.10.2012 12:08:42
  • 8.10.2012 11:03:01

U sklopu nadolazećeg Dove Fashion.hr-a svoju kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013. predstavit će i popularni dizajnerski dvojac Ogi Antunac i Zoran Mrvoš koji od ove godine dizajnira pod zajedničkim imenom Link

Ogi Antunac i Zoran Mrvoš zaintrigirali su javnost već pri najavljivanju udruživanja kreativnih snaga, a nakon prikazane kolekcije na Dove Fashion.hr-u u ožujku bilo je jasno da je suradnja pun pogodak. Izvrsna muško-ženska kolekcija inspirirana hi-techom i neo-punkom ujedinila je javnost, medije i modnu struku.

Što će predstaviti za sezonu proljeće-ljeto 2013. i kako teku pripreme za samu reviju koja će se održati u sklopu nadolazećeg Dove Fashion.hr-a, Ogi i Zoran protekla su dva tjedna otkrivali i na svom blogu koji je u potpunosti kreiran uz pomoć novog tableta Samsung GALAXY Note 10.1, a koji i dalje možete pratiti u sklopu modnog portala Fashion.hr style community.

'Iako tvrdimo da nikada nemamo direktnu inspiraciju, ovog puta New York nam se jednostavno nametnuo kao inspiracija, odnosno ulice toga grada. Radi se o kolekciji namijenjenoj urbanoj ženi koju mi zamišljamo na ulicama užurbane, svjetske metropole', najavila je Ogi Antunac.

Svoju modnu viziju za nadolazeću sezonu Link će u suradnji sa Samsungom prikazati u petak, 12. listopada, u 21.30, a u sklopu revije ekskluzivno će se predstaviti i najnoviji Samsung GALAXY Note II.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više