JESENSKA ULIČNA MODA

Zagrepčanke u minicama i čizmicama obaraju s nogu

09.10.2012 u 10:09

Bionic
Reading

Ma tko kaže da jesenska moda mora biti tmurna i bezlična? Sam pogled na Zagrepčanke odjevene u kombinaciju suknjica i haljinica s čizmama na špici dokazuje upravo suprotno

Mnogi će se bespogovorno složiti s mišljenjem da su djevojke najizazovnije u suknjicama i haljinicama, a to znaju i naše Zagrepčanke te još uvijek tople jesenske dane koriste za šetnju špicom u tim izazovnim odjevnim predmetima.

Međutim, ljetu je kraj, a s njime je došao i kraj ljetnim sandalicama, no to ne znači da ljetne haljinice i suknjice moraju mirovati u ormaru. Naime, velik broj zanosnih Zagrepčanki pokleknuo je pred novim modnim trendom – kombinacijom minica i čizmi.

Kratke suknje i haljine šarenih motiva, jarkih boja ili pak izazovno čipkaste, koje su bile pravi hit cijeloga ljeta, nisu zapostavljene ni sada. Zagrepčanke su se 'domudrile' i modno poigrale te ih spojile s jesenskim ravnim i poluvisokim čizmicama, često ukrašenim tako modernim zakovicama. Rezultat je i više nego odličan, a zanosne Zagrepčanke u ovim jesenskim modnim kombinacijama djeluju doista zanosno te zaslužuju pravu modnu peticu.

Ovaj casual, a opet tako seksi dnevni look djevojke odlično kombiniraju s velikim torbama raznih boja, dužim vesticama i kožnim jaknama ili pak balonerima u najrazličitijim bojama.