VJEČNA TIGRICA

Pogledajte kakve je lude cipele kupila Matija Vuica

29.09.2012 u 10:00

Bionic
Reading

Matija Vuica došla je 'sva u svom stilu' na predstavljanje prve kolekcije haljina brenda Marka by Marija Cvitanović. Otkrila nam je što misli o kreacijama te što si je novo priuštila ove jeseni

'Gledam Marijine haljine, uživam i mogu samo reći da uopće nisam iznenađena. Upravo sam očekivala da će to izgledati ovako - savršeno, dorađeno, moderno i u Marijinu stilu. Savršeni krojevi, pročišćene linije, ne šareno, zagasite boje... ma baš sve kako sam zamišljala', nizale je pohvale dizajnerica i pjevačica Matija Vuica na račun prve kolekcije brenda Marka by Marija Cvitanović.

Matija se ove jeseni nije odala većem šopingu, već si je priuštila samo jednu, i to, kako kaže, 'malo skuplju stvar'. 'Ove jeseni kupila sam samo ove cipele, ništa od odjeće. Imam sve, pregledala sam ormar, bilo je tu i stvari na koje sam zaboravila, bundi, jakni. Obećala sam si da ništa više neću kupiti! Iako, takve smo mi žene, vječito slinimo nad novitetima', iskreno je rekla Matija, sva ponosna na svoj novi omiljeni tigrasti modni dodatak.

I sama je u dizajnerskom poslu te smo je upitali može li se u Hrvatskoj živjeti od modnog dizajna te predviđa li Mariji uspjeh. 'Marija već ima brend, ona nije osoba koja je došla nepoznata u ovaj posao, tako da je njezin start već visoko pozicioniran. A ima i puno svojih prijateljica i poznanica i svih nas koji znamo što radi, što piše, kako komentira i znamo što od nje možemo očekivati. Mislim da ona neće propasti, dovoljno je kupaca u Hrvatskoj koji prepoznaju nečiji rad i kvalitetu', rekla je Vujica.