MODNE MAHERICE

Zašto će Hrvatske olimpijke odbaciti sportsku odjeću?

29.09.2012 u 11:23

Bionic
Reading

Novost na ovosezonskom Dove Fashion.hr-u suradnja je s kompanijom Podravka koja će prvog dana događanja predstaviti samostalnu pret-a-porter kolekciju etablirane modne dizajnerice Marine Obradović te time otvoriti tjedan mode

Dizajnerica koja je publici poznatija pod imenom Marina Design već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale.

Osim kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2013, Marina Design dizajnirat će i specijalne Vegeta dizajnerske pregače koje će publici Dove Fashion.hr-a u sklopu prve večeri premijerno predstaviti rukometašice najtrofejnijeg hrvatskog ženskog rukometnog kluba RK Podravka Vegeta – Miranda Tatari, Ivana Jelčić, Nikica Pušić-Koroljević, Vesna Milanović Litre, Marta Žderić, Sanja Damnjanović, Žana Čović i Ivana Kapitanović.

'Dizajniranje pregača bio je za mene poseban izazov, ali istovremeno i užitak s obzirom na to da sam i sama zaljubljenik u kuhanje. Mogućnost da svoj dizajn uklopim u ovu priču dodatno me inspirirala, a nadam se da će dizajnerske pregače potaknuti kreativnost i kod svih onih koji će ih koristiti u kuhinji', izjavila je dizajnerica Marina Obradović.

Uspješne profesionalne sportašice, među kojima se nalaze i hrvatske olimpijke, na jedan dan sportske terene zamijenit će modnom pistom te predstaviti dizajnerske pregače koje će Podravka ubuduće koristiti u sklopu svojih promotivnih aktivnosti.

'S obzirom na to da smo gotovo svaki dan u sportskoj odjeći, ovaj zadatak za nas će biti vrlo veliki izazov. Nadam se da ćemo opravdati dano nam povjerenje i zabaviti modnu publiku', rekla je kapetanica hrvatske rukometne reprezentacije i rukometnog kluba Podravka Vegeta Miranda Tatari prilikom jedne od proba dizajnerske odjeće.

U sklopu Dove Fashion.hr-a predstavit će se i Coolerica, personalizirana kuharica koju je uz samo malo truda i vremena moguće izraditi na popularnoj web stranici Coolinarika. Podravka će posebno za ovu priliku predstaviti i specijalnu dizajnersku Coolericu u kojoj će recepte svojih omiljenih jela podijeliti poznati hrvatski modni dizajneri – Branka Donassy, Ivica Klarić, Ivica Skoko, LINK by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Ivan Alduk, Aleksandar Žarevac, Clash of 9, Ivana Popović, Martina Felja, Igor Galaš, Marina Design, Ana Maria Ricov