SUSRET U NEW YORKU

Je li Sanja Milanović opet zasjenila Michelle Obamu?

28.09.2012 u 16:47

Bionic
Reading

U tamnoplavoj haljini koja krojem prati žensku figuru, dodatno stegnutoj u pojasu, stala je Sanja Musić Milanović ovih dana u New Yorku uz bok američkoj prvoj dami Michelle Obami. Pokazala je još jednom da njeguje istančan smisao za modu i da po trendovima ne zaostaje za američkom ikonom stila

Izbor haljine Sanje Musić Milanović, supruge hrvatskog premijera Zorana Milanovića za gala večeru u New Yorku, bio je nepogrešiv.

Djelovalo je vrlo formalno, jer bila je riječ o prijemu za šefove izaslanstava koje je organizirao predsjednik SAD-a Barack Obama.

Kreacija Sanje Milanović bila je jednostavna, ali elegantna: strogo zatvorena na dekolteu, dužine do ispod koljena, u modernoj plavoj boji. Rukavi su joj tek pokrili ramena, a kroj je pratio liniju tijela.

Ženstvenom i zanimljivijem izgledu pridonio je pojas u struku te osobito salonke otvorenih prstiju u sivoljubičastoj boji i na visoku i tanku potpeticu. Nakit nije nosila, a od šminke jedino se isticao crveni ruž na usnama.

Sanja Milanović srdačno se sastala s Michelle Obamom koja je nosila haljinu sličnog kroja, no nešto kraću, tako da je otkrila koljena.