CANNES FILM FESTIVAL

Bellucci i Marceau prisvojile crveni tepih

18.05.2009 u 15:55

Bionic
Reading

Crveni tepih na filmskom festivalu u Cannesu ovih dana blješti od glamuroznih haljina zvijezda, ali najveću pozornost dobile su Monica Bellucci i Sophie Marceau. Njihove žarkocrvene haljine stopile su se s tepihom kojim su prošetale držeći se za ruke

Slavne europske glumice zbližile su se na snimanju filma 'Ne Te Retourne Pas', pa su na premijeri u Cannesu zajedno prošetale crvenim tepihom. Talijanska glumica Monica Bellucci nosila je svilenu crvenu haljinu Christiana Diora otvorenih ramena, a izgled je upotpunila Diorovom pismo torbicom i dijamantima.

Francuskinja Sophie Marceau se odlučila za haljinu iste boje, bez ramena, s potpisom Saint Laurent Editor Soir. Do izražaja su došle i njezine visoke crvene pete.

Od zanimljivijih pojava na crvenom tepihu isticala se i Mariah Carey, koja je nosila elegantnu crnu haljinu u kojoj je do izražaja došao osobito njezin raskošan dekolte.

U smaragdnozelenoj haljini bez ramena blistala je oskarovka Rachel Weisz, s upečatljivim prorezon koji je otkrivao cijele noge.

Paris Hilton prvoga dana se pojavila u svjetlucavoj haljinici koja je sezala iznad koljena, s crno-srebrno-rozim šljokicama, srebrnom torbicom i rajfom, a drugog dana bila je u ljubičastoj haljinici, s detaljem u kosi u istoj boji te svjetlucavim cipelama na petu.

Monica Bellucci, Sophie Marceau, Paris Hilton, Rachel Weisz i Mariah Carey