Moda i ljepota PROKUŠANI TRIKOVI

Radite li i vi svom muškarcu ovo?

  • Autor: tportal.hr
  • 21.9.2012 10:07:39
  • 21.9.2012 9:01:52

Pet odjevnih predmeta na muškarcima posebno iritira žene: kupaće gaćice speedo, hlače s visokim strukom, isprane i preuske traperice, a od kombinacije sandala i čarapa mnoge žene potpuno polude. Mnoge se zato služe trikovima Victorije Beckham

Svi imamo jedan takav odjevni predmet koji pripada našem dragom, a koji bismo najradije da ga izgubi u autobusu ili da mu padne u katran. A neke od žena idu dalje od jednostavne nade da će takav predmet nekim čudom nestati iz njegove garderobe.

Čak 72 posto žena misli da ima puno prostora za poboljšanje u garderobi svojih partnera, a gotovo četvrtina ih je poduzela konkretne korake trajnog uklanjanja odjevnih komada koji ih iritiraju kod muškaraca, piše Daily Mail.

Štoviše, u pokušaju da zadrže potpunu kontrolu nad garderobom svojih partnera, oko 40 posto Britanki priznaje da svom partneru kupuju odjeću, otkrilo je novo istraživanje.
Među najiritantnijim komadima odjeće nalaze se kupaće gaćices speedo, hlače s visokim strukom, isprani jeans i preuske traperice, a od kombinacije sandala i čarapa mnoge žene potpuno polude.

Praksa rebrandinga muškaraca dobila je prigodno ime 'efekt Victoria', u čast načina na koji je Victoria Beckham uspjela pretvoriti supruga Davida od mladog nogometaša Manchestera u stilsku ikonu svoje generacije.

132098 ,215228,214996,214941

Istraživanje koje je proveo Chapar, online stilistički servis za muškarce, otkrilo je da 23 posto žena baca ili skriva posebno ružne odjevne predmete u garderobi svojih partnera.
'Čini se da su Britanke očajnički pokušavale svoje muškarce stilizirati, a efekt Victorije definitivno je promijenio stav naših klijenata', kaže Sam Middleton, osnivač Chapara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više