SEKSI I UČINKOVITO

Znate li trik koji noge čini tanjima i dužima?

20.09.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Ako ste od onih koje vole istaknuti duge noge, izvolite dokaze što ubija svakoga tko se pojavi u vašoj blizini: naglasite ih sandalama s remenčićima

Nisu sandale s tankim remenčićem oko gležnja hit ovog ljeta, nose se oduvijek, no dok su u pedesetima izgledale čedno, danas izgledaju krajnje seksipilnoZa to je zasigurno zaslužna činjenica da je i ostatak stajlinga napadniji, poput minica i dubokih proreza uz koje se nose.

Trend ne jenjava i zasigurno neće (žene se neće odreći seksipila), smišljaju se tek dizajnerske varijacije na temu. Ove su godine 'in' tanki remenčići, ljeti na sandalama otvorenih prstiju, a s početkom jeseni na cipelicama čiji vrh ide u špic.

Nisu remenčići rezervirani samo za štikle, no strane i domaće zvijezde koje smo zatekli u ovim seksi sandalama mahom su nosile i visoku potpeticu, najčešće vrlo tanku.

Remenčić oko gležnja simpatičan je svakako i na balerinkama, platformama… Ovaj mali detalj čudesno svake cipele učini zavodljivijim.

Zašto je tome tako? Stilisti to objašnjavaju činjenicom da nam je noga u gležnju najtanja, a tanje je duže u ovom slučaju.
Još trebate dokaz? Zavirite u našu fotogaleriju i uvjerite se zašto Nevena Rendeli, Nikolina Pišek, Dolores Lambaša, Ecija Ivušić, Jelena Perčin, Nataša Janjić, ali i brojne strane ljepotice nose ovaj mali, ali važan detalj oko gležnja…