EKSPRES PUT DO SEKSI FIGURE

Evo kako lako možete sakriti trbuščić i podignuti guzu

20.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon vrtoglavog uspona najpopularnijih steznih gaćica na svijetu Spanx i njihove kreatorice Sare Blakely, diljem svijeta prednosti steznoga rublja su popraćene ovacijama. Međutim, ove sezone stezno donje rublje više nije bezlično, sada je i nevjerojatno seksi

Stezno donje rublje, bilo u obliku bodija, dubokih gaćica, haljine ili pak hlačica ima ulogu koju obavlja fantastično - pritišće trbuh, podiže guzu, čarobno postiže potpuno nestajanje celulita te povećava i podiže grudi. Upravo taj magični trik steznog donjeg rublja odmah su prepoznali brojni celebrityji koji u večernjim toaletama bez njega na crveni tepih više ni ne izlaze.

Premda je stezno donje rublje koje oblikuje tijelo danas popularnije no ikada te izgleda potpuno seksi i zavodljivo, njegova povijest je duga. Povijesno, žene su stotinama godina nosile stezno donje rublje. Pa tko bi samo zaboravio korzete koje su žene praktički donedavno nosile. Međutim, današnje rublje za oblikovanje nose svi, a osim što odlično izgleda ispod glamuroznih haljina, posebice onih uskih, dobro dođe i ispod dnevnih modnih kombinacija.

Osim toga, još jedan bitan element koji stezno donje rublje čini tako popularnim njegova je udobnost. Naime, starinsko stezno donje rublje bilo je prilično neudobno i premda je oblikovalo tijelo, često je onemogućavala slobodno kretanje, a u ekstremnim slučajevima i disanje.

Današnje rublje za oblikovanje meko je i udobno, nadasve seksi te pruža savršenu ravnotežu između laskavog oblika tijela, udobnosti i modernog dizajna. Osim toga, današnji modeli prkose svim stereotipima o donjem rublju za oblikovanje tijela.

I dok bi se donedavno žene diljem svijeta zaklele da se pred partnerom nikada ne bi pokazale u bilo kakvom obliku steznika, novi oblici pokazuju svoje sasvim novo lice. U različitim bojama, od trendovsko sezonskih pa do klasične crne i bijele ukrašenih senzualnom čipkom ili pak posve jednostavni bez detalja, moderno stezno donje rublje posve je neodoljivo, a brojne muškarce baca u trans.

Popularnost steznog rublja ne jenjava, a sada ga u ponudi, barem malim dijelom, imaju i svi poznati brandovi s donjim rubljem. Na našem tržištu Triumph nudi najveću ponudu steznoga rublja.

Kako nositi i kako kupovati stezno donje rublje?
Ako želite postići najbolje rezultate , uvijek kupujte donje rublje za oblikovanje tijela u svojoj uobičajenoj veličini, nikada manjoj ili većoj. Naime, njihov učinak je najbolji kada vam stoji kao saliveno.

Donje rublje za oblikovanje možete nositi za posebne prigode, na poslu, pa čak i u teretani. Ukratko, stezno donje rublje možete nositi bilo kad i bilo gdje.

Donje rublje za oblikovanje tijela oblikovano je za sve žene. Čak i žene u najboljoj formi mogu poboljšati svoju figuru i način na koji im odjeća stoji uz pomoć komad donjeg rublja koje oblikuje tijelo.

Majice koje oblikuju tijelo najbolje stoje kada se u njih uđe, a ne kada se navuku preko glave. Naime, ova taktika oblikuje struk i stvara divno poprsje, a isto to malo pravilo vrijedi i za stezne haljine.

Kada planirate plesati ili se puno kretati, donje rublje koje oblikuje tijelo ne morate ostaviti doma jer konačno postoje i verzije koje su izrađene sa svojstvima brzog sušenja za osjećaj svježine i suhe udobnosti.

Struk, najženstveniji dio ženskoga tijela naglasite steznikom za struk. On nevidljivo pristaje čak i ispod pripijene odjeće.

Ako vas steznik za struk čini nesigurnima, tu su različiti oblici bodija koji će izravnati trbuh, podignuti grudi, ali i podići guzu.

Ispod uskih hlača ili pripijenih suknji odlično rješenje svih problema su stezne gaćice koje će zategnuto bedra i guzu, 'izbrisati' celulit, ali i zbog svoje dubine izravnati trbuh.
Za svečane prigode odličan je izbor stezna haljina, koja će odlično prianjati ispod uskih haljina. Stezne haljine će sakriti sve nepravilnosti, a ispod haljine bez naramenica tu su tuba haljine. Isto tako, stezno donje rublje je odlično rješenje i za haljinice prozirnih materijala, pa će tako njihova uloga biti dvostruka.