KARL LAGERFELD:

'Mama je seksipilnija i od Kate i od Pippe'

19.09.2012 u 17:37

Bionic
Reading

Već je izjavio da mu se ne sviđa lice Pippe Middleton te da bi mlada dama trebala pokazivati samo stražnjicu, a sada je Karl Lagerfeld otišao još korak dalje u svojim razmišljanjima naglas

Glavni dizajner Chanela, 78-godišnji Karl Lagerfeld, Middletonovima jednostavno ne da mira. Otišao je tako daleko u svojim izjavama da je 57-godišnju mamu Kate i Pippe Middleton nazvao 'seksi'.

'Mislim da je Carole jako seksi', rekao je kontroverzni dizajner u intervjuu za magazin Grazia, ali to nije sve. Dodao je još: 'Mislim da je mama seksipilnija od svojih kćeri.'

Lagerfled smatra da je suvlasnica tvrtke koja se bavi organizacijom partija i ima troje djece sa suprugom Michaelom - Kate, Pippu i njihova 25-godišnjeg brata Jamesa - 'puna života'.

'Ima nešto puno života kod nje. Za žena koja ima 50 godina ili toliko nekako, ona je super. Puna energije', konkretan je Lagerfeld.

U intervjuu za The Sun je pak, početkom ove godine, izjavio kako mu se sviđa silueta Kate Middleton te da voli takve 'romantične ljepotice'. Naglasio je i da je Kate prava žena za 'tog dečka'. Za Pippu je tada rekao da mu se ne sviđa njezino lice i da bi trebala pokazivati samo stražnjicu.