tportal.hr

Zagreb
+18
Osijek
+16
Pula
+22
Rijeka
+19
Zadar
+20
Split
+20
Dubrovnik
+21

KARL LAGERFELD:

'Mama je seksipilnija i od Kate i od Pippe'

Već je izjavio da mu se ne sviđa lice Pippe Middleton te da bi mlada dama trebala pokazivati samo stražnjicu, a sada je Karl Lagerfeld otišao još korak dalje u svojim razmišljanjima naglas

Datum objave:
19.9.2012 13:55

Zadnja izmjena:
19.9.2012 17:37

Glavni dizajner Chanela, 78-godišnji Karl Lagerfeld, Middletonovima jednostavno ne da mira. Otišao je tako daleko u svojim izjavama da je 57-godišnju mamu Kate i Pippe Middleton nazvao 'seksi'.

'Mislim da je Carole jako seksi', rekao je kontroverzni dizajner u intervjuu za magazin Grazia, ali to nije sve. Dodao je još: 'Mislim da je mama seksipilnija od svojih kćeri.'

Lagerfled smatra da je suvlasnica tvrtke koja se bavi organizacijom partija i ima troje djece sa suprugom Michaelom - Kate, Pippu i njihova 25-godišnjeg brata Jamesa - 'puna života'.

'Ima nešto puno života kod nje. Za žena koja ima 50 godina ili toliko nekako, ona je super. Puna energije', konkretan je Lagerfeld.

U intervjuu za The Sun je pak, početkom ove godine, izjavio kako mu se sviđa silueta Kate Middleton te da voli takve 'romantične ljepotice'. Naglasio je i da je Kate prava žena za 'tog dečka'. Za Pippu je tada rekao da mu se ne sviđa njezino lice i da bi trebala pokazivati samo stražnjicu.

207254,203240,197578,209039

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr