MNOGI NISU ODOLJELI

Haljina Kate Middleton rasprodana u samo sat vremena

19.09.2012 u 09:05

Bionic
Reading

Haljina s potpisom dizajnera Prabala Gurunga koju je prošlog tjedna u Singapuru nosila vojvotkinja od Cambridgea rasprodana je u samo sat vremena nakon što joj je cijena snižena

Haljinu ljubičasto-bijelog uzorka, koja je najprije stajala gotovo 2.000 dolara Kate Middleton je prošlog utorka nosila na susretu s predsjednikom Republike Singapur. Samo nekoliko dana kasnije, cijena te iste haljine na Amazonovoj straniciMyhabit spuštena je za 60 posto pa je s cijenom od 599 dolara i reklamom vojvotkinje od Cambridgea rasprodana u rekordnih sat vremena, piše Daily Mail.

Odabirom ove haljine za vrijeme svoje azijske turneje, Kate je odala počast Singapuru budući da je dizajner ovog sve popularnijeg američkog brenda rođen u tom gradu.

Otkako je prije tri godine lansirao svoj brend u New Yorku, Prabal Gurung postao je miljenik tamošnje modne scene i omiljeni dizajner brojnih zvijezda, među kojima su Rachel Zoe, Mila Kunis Kate Bosworth i Hailee Steinfeld.

Njegove haljine voli i američka prva dama Michelle Obama koja je u tri svečane prilike odjenula Gurungove haljine. Glumica Roney Mara nosila je njegovu haljinu na premijeri filma 'Muškarci koji mrze žene', a Jessica Chastain nosila ju je na otvaranju Palm Springs Film Festivala.