FASHION GURU

Tanji Dragović dobro ide ova preokupacija u životu

18.09.2012 u 08:00

Bionic
Reading

'Što god rekli o Ivaniševićki, ona se oblači jako dobro', kratko je i jasno svijetu poručio naš Fashion Guru ugledavši je na prošlotjednom javnom događanju. Bilo je tu još žena koje su mu stylingom zapele za oko

Nataša Janjić bila je jedna od predvodnica među glumicama koje su se krenule sređivati i uzimati pjevačicama dio medijskog kolača', pohvalio je Feshi lijepu glumicu.

Kod Natalije Đorđević se vidi da uživa u modi i ne robuje nekim novotarijama. Anja Šovagović Despot je pak 'na domjenku u HNK-u naprosto zasjenila sve prisutne svojom keper kreacijom i čizmama za najveću zimu', ironičan je Feshi.

Nevena Rendeli može si priuštiti pojaviti se u šarenim kreacijama. 'Zanima me samo na što će opet nositi ove hlače', razbija glavu Guru.

Jagoda Kumrić prezgodna je cura, ali od nje očekuje više jer je baš 'onako jednostavno, neupadljivo i pomalo dosadno sređena'.

Iva Šulentić se konačno ukazala u javnosti, no Guru joj zamjera što nepotrebno priziva jesen i zimu.

Ecija Ivušić ovaj put je 'opet došla u izazovnom izdanju, s čednom frizurom i groznim cipelama'. Indira pribjegava ultra mikrohaljinama, no to što je bosa odbojno je. A tko je glam ili blam, glasujte i vi!