tportal.hr

Zagreb
+8
Osijek
+8
Pula
+13
Rijeka
+15
Zadar
+9
Split
+13
Dubrovnik
+14

16 JOJ JE GODINA TEK

Koja hrvatska manekenka niže uspjehe u New Yorku

Najbolje novo lice njujorškog Tjedna mode u prošloj godini, Valerija Šestić, i ove godine briljira na trenutačno najvažnijim pistama svijeta. U New Yorku je tako nosila Marca Jacobsa

Datum objave:
13.9.2012 12:42

Zadnja izmjena:
13.9.2012 15:32

Vezane teme

'Nisam mogla doći k sebi od sreće kad sam čula da je osobno Marc Jacobs tražio da ekskluzivno nosim njegovu reviju', rekla je Valerija Šestić za Gloriju.

Valerija je iznimno uspješna, talentirana švicarska manekenka hrvatskih korijena koja radi za agenciju Talia Model. Otkad je napunila 16 godina, za njom vlada pomama. U modnom je svijetu spremna i na male ustupke, te je za ovogodišnji Tjedan mode u New Yorku kosu obojila u platinasto plavu boju koja joj odlično pristaje.

Još je po nečemu New York prepoznaje, a to je plakat na kojem je osvanula reklamirajući Armani Exchange. Postavljen je na 5. aveniji, a to je, za sve koji ne znaju, najprestižnije mjesto u gradu.

Ni to nije sve, snimila je i kampanju za novu kolekciju torbica Louis Vuitton, a kako je to vrhunski odradila, pogledajte u fotogaleriji!

214357 ,213821,213692 ,213640

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr