tportal.hr

Zagreb
+17
Osijek
+18
Pula
+18
Rijeka
+19
Zadar
+16
Split
+20
Dubrovnik
+17

TRENDI CIPELE

Kakve gležnjače kupiti za jesen

Gležnjače su dušu dale za početak jeseni, stoga želite li svojoj kolekciji cipela dodati jedne super trendi, pogledajte najprije kakve modele predlažu lanci ulične mode, ali i dizajneri visoke mode

Datum objave:
13.9.2012 8:00

Zadnja izmjena:
13.9.2012 10:54

Vezane teme

Ako znate da ćete provesti dan na nogama, posegnite za gležnjačama s niskom petom, širokom, koja se tek blago sužava prema dolje. Trendi su modeli od materijala u boji bijele kave, s drvenom petom, ili pak, u drugoj krajnosti, opake, kožne, crne, sa zakovicama.

Za fensi look isfurajte romantičnije, s tanjom petom, bez obzira na to koje dužine bila. Smiju imati otvorene prste ili tanke vezice koje se vežu u mašnice. Prava teleća koža (s dlačicama u boji) hit je sezone dizajnera Stuarta Weitzmana, pa i taj trend uzmite u obzir.

Metalik detalji krase glamurozne, rokerske, šminkerske, ma sve gležnjače redom. Pronaći ćete ih u svakom dućanu, ali i Zari, Mangu i H&M-u.

Čest je i dodatak u obliku remenčića ili cijele pete obučene u zmijsku kožu.

Vrh gležnjača je zaobljen, ali u špic. Peta im je četvrtasta ili nepravilno zakrivljena, što je velik hit.

Gležnjače koje izgledaju poput gojzerica na petu i dalje će vas dobro služiti jer ostaju u trendu.

213611,213061,212856,213769

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


modakomoda

Važno: Rubrike, Sex files, cura i frajer dana i crna kronika mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr