TRANSFORMACIJA ŠMINKOM

Je li ovo rješenje za problem s aknama?

12.09.2012 u 11:01

Bionic
Reading

Cassandra Bankson godinama vodi bitku s aknama, a u želji da pomogne i drugima s istim takvim problemom, na YouTube postavila je video vodič za šminkanje. Njezini čudesno uspješni trikovi prikrivanja nedostataka vrlo brzo su joj donijeli slavu, ali i karijeru

Na samome početku videa 19-godišnja Cassandra Bankson pokazuje lijepe i pravilne crte lica, čisti ten te savršeni make-up. Međutim, nakon uvodne rečenice da je skidanje šminke jedna od najnesigurnijih stvari koje može učiniti samoj sebi, Cassandra skida šminku i pokazuje se u potpuno drugome svjetlu.

Bez šminke vidljiv je Cassandrin veliki problem – jake i izražene akne koje joj prikrivaju lice, vrat, prsa, pa čak i leđa. Kako sama priznaje u videu, svakoga dan na sebe nanosi tešku šminku kako bi prikrila akne, a nevjerojatne trikove i načine njihova prikrivanja naučila je sama, neprestanim vježbanjem, traženjem i eksperimentiranjem.

Kako sama kaže, na YouTubeu je vodič za šminkanje postavila kako bi pomogla drugima sa sličnim ili istim problemom, no ni u snu se nije nadala slavi. Nakon što je na YouTube postavila svoj video vodič za šminkanje, Cassandra Bankson stekla je brojne obožavatelje, a djevojka koja je čak i izbjegavala odlazak i školu zbog akni, ubrzo je zapela za oko modnim i kozmetičkim kućama.

Nakon što je postala zaštitno lice kozmetičkih brendova poput Bebe i Range Rover, Cassandra je svoj veliki problem akni riješila na jedini pravi način, uz pomoć stručnog dermatologa, te se u punom sjaju pokazala koračajući na modnoj pisti prestižnog Tjedna mode u New Yorku i noseći novu kolekciju brenda Boy Meets Girl's.